Les biblioteques programaran l''Hora del conte' en anglès a partir de març


  • Comparteix:

L''Hora del conte' és una iniciativa que es fa a les dues biblioteques / Foto: Santcugat.cat

L''Hora del conte' és una iniciativa que es fa a les dues biblioteques / Foto: Santcugat.cat

Les biblioteques de la ciutat, amb la col·laboració de l'escola d'anglès Kids & Us, oferiran per primera vegada el taller de l''Hora del conte' en anglès. La proposta arribarà als dos equipaments al març i s'allargarà fins el juny durant tots els dissabtes.

La directora de la biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona, Anna Mael, ha avançat al magazín 'Sant Cugat a fons-Matins en Xarxa' que la iniciativa arriba com a resposta a la demanda de les famílies usuàries dels dos centres.

Anna Mael

Provarem a veure si l'anglès cau bé entre els infants de les biblioteques. Crec que sí perquè hi ha molta demanda perquè es facin tallers en anglès.


D'altra banda, Mael ha explicat que a partir de febrer serà obligatori comptar amb una entrada per accedir al taller habitual de les biblioteques que ja es fa de l''Hora del conte'. Els tiquets, que es repartiran de manera gratuïta, es podran aconseguir a partir de les quatre de la tarda a la biblioteca de Mira-sol. Amb relació a la Central, el taller funcionarà amb el sistema d'entrada de sempre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.