Fila Zero retroba actuals i antics membres per celebrar els 25 anys de funcions


  • Comparteix:

Membres de Fila Zero a les portes de Cugat.cat

Membres de Fila Zero a les portes de Cugat.cat

La companyia Fila Zero celebra aquest dissabte els 25 anys de la primera funció dalt d'un escenari reunint totes les persones que han participat a l'entitat durant aquest període. La cita serà a les vuit del vespre a La Unió, que estarà decorada amb la cinquantena de cartells que han anunciat els muntatges que s'han fet en aquest quart de segle.

L'actual director de Fila Zero, Pere Royo, ha explicat que volen reviure records i experiències i que, a banda de retrobar les persones, també s'ha organitzat una exposició amb els cartells de totes les representacions que s'han fet durant aquest temps.

Pere Royo

Volem retrobar tothom que ha format part de Fila Zero. A més, mostrarem tots els cartells que hem fet per les representacions d'aquests 25 anys.


El vestíbul i part de la sala de La Unió estaran decorats amb els cartells que han anunciat els prop de 50 muntatges que la companyia ha fet durant els seus 25 anys d'activitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.