L'OFF Teatre-Auditori ofereix diverses propostes en el període de febrer a maig


Temes relacionats

L'OFF Teatre-Auditori ofereix varietat de disciplines als centres cívics (12/des/12)

Sinergies entre el Teatre-Auditori i la XCCP gràcies 'OFF Teatre' (15/jul/12)


  • Comparteix:

La cubana Telva Rojas dóna el tret de sortida a les activitats / Foto: Teatre-Auditori

La cubana Telva Rojas dóna el tret de sortida a les activitats / Foto: Teatre-Auditori

La programació OFF Teatre-Auditori apostarà pel jazz, l'humor, la màgia i la dansa en el període de febrer a maig. La cantant cubana Telva Rojas, el Lluís Vidal Trio i l'humorista Javier Sancho són alguns dels protagonistes de les activitats 'Una hora de...', que tindran lloc al Cafè Auditori i seran d'entrada lliure, però amb aforament limitat.

Les propostes del nou cicle es divideixen en quatre àmbits, coneguts amb els noms d''Una hora de jazz', 'Una hora de màgia', 'Una hora d'humor' i 'Una hora de dansa'. En la vessant musical, la cubana Telva Rojas donarà el tret de sortida a les activitats amb un concert el 6 de febrer. El torn del duet XY, amb Laura Cruells a la veu i Marçal Ayats al violoncel, arribarà el 6 de març.

Ja a l'abril, el dia 10, el Lluís Vidal Trio oferirà un concert amb interpretacions de diverses cançons catalanes. En canvi, el duet format per Octavi Coronado a la veu i Jaume Vilaseca al piano interpretarà el 8 de maig alguns dels clàssics del jazz. El punt final a les activitats musicals el posarà The Cool Grinders el 5 de juny. Es tracta d'una banda nascuda a principis del 2013 que se centra en la música negra americana.

La màgia arribarà de la mà de Raul Black el 20 de març. Black es va iniciar en el món de la màgia el 1985 i des d'aleshores ha guanyat diversos premis nacionals i internacionals. L'apunt humorístic el posarà Javier Sancho el 15 de maig. Sancho, que ha guanyat diversos concursos de monòlegs, ja va visitar el Teatre-Auditori al novembre passat, en aquella ocasió acompanyat de Santi Millán.

Finalment, la dansa prendrà el protagonisme el 24 d'abril. El Cafè Auditori acollirà diverses propostes que inclouran la música electrònica, la percussió, la dansa urbana, la contemporània i el flamenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.