Fila Zero rememora el seu primer muntatge per celebrar 25 anys


  • Comparteix:

Fila Zero ha retornat aquest divendres a l'escenari del Teatre la Unió 'Revolta de bruixes', amb la qual la companyia es va estrenar ara fa 25 anys. D'aquesta manera, Fila Zero inicia la celebració de l'efemèride amb una obra que han recuperat, a més, per la seva vigència.

El director de Fila Zero, Pere Royo, creu que el balanç de la trajectòria de la companyia és 'més que positiu'. Per això la formació teatral vol celebrar el seu primer quart de segle i ho fa recuperant el seu primer muntatge 'Revolta de bruixes'.

Pere Royo

Aquesta obra és la primera que vam fer ara fa 25 anys. Quan vam començar a parlar dels actes, era evident que s'havia de fer aquesta.


'Revolta de bruixes' mostra les circumstàncies personals de sis companyes de feina que es revolten exigint millores salarials capitanejades per Sofia, encara que no totes veuen tan clares les seves reivindicacions. El text és del dramaturg Josep Maria Benet i Jornet i Fila Zero la va representar el 1989 sota la batuta d'Ernest Naté. A banda de la vessant sentimental que aquest muntantge té per a la companyia, Royo també ha reivindicat la seva vigència.

Pere Royo

Ell va explicar que la van triar perquè havien conegut el Benet i Jornet i era una obra molt actual. Avui segueix sent actual.


Fila Zero té previst noves representacions de 'Revolta de bruixes' el 31 de gener i l'1 i 2 de febrer. Per celebrar els 25 anys de trajectòria de la companyia, Fila Zero també prepara una trobada dissabte 25 de gener amb totes les persones que han passat per la formació al llarg d'aquest temps, que són més de 200.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.