Ilsen descobreix a Sant Cugat cançons inèdites del seu primer disc


  • Comparteix:

Ilsen en directe al Casal de Joves TorreBlanca

Ilsen en directe al Casal de Joves TorreBlanca

La banda de rock Ilsen ha deixat aquest divendres la seva empremta al Casal de Joves TorreBlanca en un concert acústic on ha tocat alguns dels temes inèdits del seu primer àlbum. El disc encara no té títol i es posarà a la venda al març.



El grup de pop-rock, originari de Sant Cugat, ha començat a gravar el seu primer disc, que encara no té títol, la setmana passada. Un àlbum inèdit que, divendres al vespre, es va poder sentir en exclusiva i en directe al Casal de Joves TorreBlanca. Un concert amb menys afluència que altres edicions del cicle de directes de l'espai jove, però carregat d'energia.

Ilsen va néixer el 2003 i des de llavors no ha parat de crear i de tocar, no sempre de cara al públic, però sí en constant moviment. Després d'una etapa de dubtes en què diversos membres van abandonar la banda i d'altres s'hi van sumar, van llançar la cançó 'Entre Sol', el 2011. El seu segon treball va ser 'Corrientes' amb el qual van aconseguir consolidar el seu estil i seguir treballant. Al maig del 2013 va arribar la tercera proposta sota el nom de 'La constante huida'. Ara, després de dos mesos de retirada, Ilsen ha començat a gravar el seu primer disc, que sortirà a la venda al març, segons el seu guitarrista, Lluís Pericàs.

Lluís Pericàs

Estem gravant un disc més llarg, amb nou cançons. Ahir vàrem començar a gravar amb les guitarres i les bateries, per poder treure un àlbum com Déu mana.


D'estil mestís, la crítica els situa navegant entre el pop més curiós i el rock més directe i desbordat, passant per l'indie o l'electrònica. Ells mateixos es defineixen com un 'conjunt musical de cançó lleugera'. Ilsen ha acariciat diferents estils i sonoritats, utilitzant sempre el rock com a base, fins a trobar la seva pròpia manera d'entendre i expressar la música.

Es van deixar sentir a Sant Cugat el 2012 en una sessió acústica al Cafè Belgrado i han tornat aquesta setmana per participar en el Cicle de Concerts i Jam Sessions que organitza el Casal de Joves TorreBlanca cada tercer divendres del mes.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.