David Roach recomana amb entusiasme l'exposició 'Esclat creatiu a la Floresta'


Temes relacionats

La mostra 'L'esclat creatiu de la Floresta' recorda l'edat d'or del còmic (11/des/13)


  • Comparteix:

Una part de l'exposició, que es pot veure a la Casa de Cultura

Una part de l'exposició, que es pot veure a la Casa de Cultura

L'expert en còmic a àmbit mundial David Roach ha definit la mostra 'Esclat creatiu de la Floresta' com a 'una exposició increïble i absolutament indispensable'. Roach, que ha treballat amb editorials com Marvel i Panini, ha recomanat de forma entusiasta l'exposició que té previst visitar el mes vinent.

David Roach és un artista britànic dedicat a la investigació del còmic, que ha il·lustrat obres com 'Nemesis the Warlock' i 'Judge Anderson', entre d'altres. També ha treballat en l'elaboració dels jocs de rol 'Dracs i masmorres' i 'Wizards of the Coast'. L'artista ha publicat un comentari entusiasta a Facebook en què recomana visitar la mostra 'Esclat creatiu de la Floresta', instal·lada a la Casa de Cultura, i assegura que ningú 'quedarà decebut'. El comissari de l'exposició, Lluís Ribas, s'ha mostrat molt satisfet amb la recomanació de Roach, que considera un gran honor.

Lluís Ribas

Que un expert en còmic i reconegut mundialment com és ell ens faci un comentari així és un honor. Estic molt content.


Ribas també ha avançat que s'està estudiant la possibilitat de convertir la mostra en itinerant i exportar-la a ciutats com València i Madrid. Tot i així, aquesta opció està pendent, ha dit Ribas, d'un acord amb l'Ajuntament.

'Esclat creatiu de la Floresta' compta amb 200 obres d'artistes com Figures, Josep Toutain i Josep Maria Berenguer, entre d'altres, i plasma com el sector va esquivar la censura de la dictadura franquista durant els anys 60. També posa de manifest la diferència entre el món del còmic d'aleshores i la indústria actual. La mostra es pot visitar fins al 4 de març a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.