Èxit de públic en les dues representacions de 'Hänsel i Gretel' dins la programació familiar del Teatre-auditori


  • Comparteix:

Algunes famílies s'han quedat sense entrada per una de les dues funcions.

Algunes famílies s'han quedat sense entrada per una de les dues funcions.

Èxit rotund de públic en la interpretació de l'òpera Hänsel i Gretel per part l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat. El Teatre Auditori s'ha omplert en les dues sessions de diumenge, i fins i tot algunes famílies s'han quedat sense entrada per assistir a aquesta òpera adaptada per a infants, dins de la programació infantil del Teatre Auditori.

El director de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, Josep Ferré, s'ha mostrat molt satisfet amb la bona acollida del públic.

Josep Ferré

Tothom ha sortit encantantat, que agradi als nens és un gran èxit per nosaltres, es tracta d'un espectacle de qualitat.


El relat més conegut dels germans Grimm ha estat adaptat per a un públic de sis a deu anys. Interpretada per un centenar de músics, entre els membres de l'Orquestra i el Cor Infantil Sant Cugat, l'òpera ha fet que els més joves hagin après moltes coses.

nens

M'ha agradat molt perquè hi havia molta música. Hi havia violins, un clarinet, tambors...


En total, 3.000 persones han presenciat les representacions de l'òpera de Hänsel i Gretel. Uns 1.400 alumnes d'escoles han participat en les audicions especials comentades que, segons l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, són una peça molt útlil des del punt de vista educatiu, ja que els escolars poden treballar els elements d'un conte, d'una òpera, i d'una orquestra.

En l'audició de diumenge oberta a tots els ciutadans, però, ha agradat a tots els públics, ja que el disseny de la composició està pensat per a totes les edats. Per altra banda, la composició de Humperdink és, com remarca el director de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, Josep Ferré, molt entenedora pels infants i també agrada als adults.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.