Les biblioteques de la ciutat organitzen aquest febrer diverses activitats


  • Comparteix:

Exterior de la Biblioteca Central Gabriel Ferrater

Exterior de la Biblioteca Central Gabriel Ferrater

La Biblioteca Central Gabriel Ferrater i la Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona preparen un febrer farcit d'activitats. Hi haurà diverses exposicions i lectures de contes infantils a les dues biblioteques públiques de la ciutat.

A la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, del 4 al 28 de febrer es pot visitar l'exposició 'Un desig-Una flor' organitzada per Olga Martínez i l'Associació Discapacitat Visual Catalunya. També al mateix lloc, el 12 de febrer a les sis de la tarda, Lídia Clua narrarà el conte 'Nyam!'

De la seva banda, a la Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona, del 18 de febrer al 11 de març té lloc l'exposició 'De cap a l'aventura', organitzada pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil. Per últim, també a la biblioteca de Mira-sol, el 12 de febrer a les dotze del migdia, l'Ós Mandrós explicarà el conte 'Contarrons amb tomàquet'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.