Les visites teatralitzades al Claustre sumen més de 1.500 visites


  • Comparteix:

Més de 1.500 persones ja han gaudit de l'activitat 'Deixeu parlar els capitells: Ells ho saben tot!'

Més de 1.500 persones ja han gaudit de l'activitat 'Deixeu parlar els capitells: Ells ho saben tot!'

Més de 1.500 persones ja han gaudit de l'activitat 'Deixeu parlar els capitells: Ells ho saben tot!' que, des del 2008, explica d'una manera amena la història del claustre del Monestir. Quatre actors donen vida el primer dissabte de cada mes als personatges que expliquen a través d'una representació teatral l'origen, la construcció i com era la vida al recinte a l'Edat Mitjana.

El 2008 els personatges del mestre Arnau Cadell, el germà Almoiner, el Batlle i el Pare Prior van començar a explicar les interioritats del Claustre a través de petites representacions que, amb la col·laboració del públic, permeten descobrir alguns dels secrets que amaga el Monestir.

La visita té lloc una vegada al mes i fins ara han registrat una mitjana de 22 persones per grup el que ha suposat que més de 1.500 hagin gaudit d'aquesta modalitat que combina entreteniment i coneixement.

L'actor Ricard Mariner, que encarna el paper l'autor dels capitells, Arnau Cadell, ha explicat en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons-Matins en Xarxa' de Cugat.cat (91.5FM) que la seva intenció és despertar la curiositat dels visitants a través de formes teatrals.

Ricard Mariner

Amb la nostra representació despertem l'interès pels capitells als visitants. A més, s'ha de pensar que són capitells únics.


Les visites tenen lloc el primer dissabte de cada més a les dotze del migdia i tenen un preu de 2'10 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.