El Centre del Còmic, pendent de suport econòmic per fer-lo realitat


Temes relacionats

David Roach recomana amb entusiasme l'exposició 'Esclat creatiu a la Floresta' (19/gen/14)

Cugat.cat publica un reportatge sobre l'exposició 'L'esclat creatiu a la Floresta' (14/gen/14)

Sant Cugat reviurà la vitalitat del còmic amb denominació d'origen florestana ( 8/des/13)


  • Comparteix:

L'Ajuntament i l'artista Lluís Ribas mantenen viu el projecte d'ubicar a Sant Cugat un Centre del Còmic, segons ha explicat a Cugat.cat el galerista. Les dues parts han establert un termini de mig any per continuar recopilant material vinculat al món del còmic i aconseguir el suport econòmic necessari, principal obstacle ara mateix per tirar endavant la proposta.

La voluntat de les dues parts és fer realitat el projecte, especialment després de la bona acollida de l'exposició 'L'esclat creatiu a la Floresta'. La mostra recull l'aportació del districte al món del còmic. Tot i així, aquest Centre del Còmic està pendent principalment del suport econòmic.

El comissari de la mostra, Lluís Ribas, ha explicat a Cugat.cat que, després d'una reunió amb els responsables municipals de Cultura, s'ha acordat seguir treballant en aquesta línia els proper sis mesos, així com fer créixer el fons que ha de donar forma al futur centre.

Lluís Ribas

Seguir treballant per d'aquí a mig any veure com van les coses i si ja es pot parlar concretament d'on pot estar instal·lat el centre i què es pot fer.


En cas d'aconseguir el suport econòmic necessari, es plantegen diversos espais del centre de la ciutat per acollir aquest projecte, tot i que Ribas no ha volgut concretar-ne cap.

En paral·lel, els organitzadors de la mostra també estan en converses per exportar l'exposició a altres indrets com València i Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.