Els Tallers Sílvia Servan pugen a l'escenari la seva manera de sentir el teatre


  • Comparteix:

Un dels moments de la mostra d'aquest diumenge

Un dels moments de la mostra d'aquest diumenge

Els alumnes dels Tallers de Teatre Sílvia Servan han tornat a pujar aquest diumenge a l'escenari de La Unió per demostrar tot allò que han après a les classes. La mostra d'hivern ha reunit els joves actors amb el públic, que ha descobert la particular manera d'entendre el teatre d'aquests tallers.

Tot i els nervis previs, gairebé els 150 alumnes dels Tallers de Teatre Sílvia Servan han passat per l'escenari del Teatre la Unió per demostrar davant familiars i el públic les seves aptituds escèniques.

Tot i així, ha explicat el professor Roger Casadellà, la mostra és un reflex de l'objectiu de les classes, que és treballar amb els nois a través del teatre.

Roger Casadellà

La mostra és per passar-s'ho bé i ensenyar el treball realitzat a les classes. L'objectiu és treballar i jugar fent teatre.


De fet, durant la mostra d'aquest diumenge s'ha evidenciat que els tallers mantenen viva la manera d'entendre el teatre de la Sílvia Servan, tal com ha destacat Casadellà.

Roser Casadellà

Queda la seva manera de fer i d'entendre el teatre com una eina de creixement personal. La voluntat és que els tallers serveixin per pensar.


La Mostra de Teatre, que ha aplegat unes 600 persones, ha inclòs una dotzena de peces diferents interpretades en quatre sessions. Al febrer tindrà lloc la mostra dels grups d'adults.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.