El Teatre-Auditori desgrana la nova programació amb els artistes convidats


Temes relacionats

Baras, Tortell Poltrona i Josep Maria Pou, a la nova temporada del Teatre-Auditori ( 2/des/13)


  • Comparteix:

La nova programació del Teatre-Auditori, que arriba aquest divendres amb les entrades exhaurides per a l'espectacle de Sara Baras, està farcida de grans noms de la música, la dansa i la interpretació. Al nou cartell apareixen Andrea Motis, Chick Corea, Els Amics de les Arts, Pitingo, el Ballet Nacional de España, Maribel Verdú, Míriam Iscla, Emma Suárez, Mario Gas i T de Teatre, entre d'altres. La programació de febrer a juny s'ha presentat aquest dilluns a la ciutadania, en una acte obert amb alguns dels seus protagonistes.

El Teatre-Auditori ha repassat aquest dilluns la seva nova programació per presentar-la a la ciutadania. Els assistents han conegut els detalls dels 33 nous espectacles de la mà d'alguns dels seus responsables.

Han estat presents el director de l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA), Gerard Claret; l'actor Francesc Orella, l'actriu Míriam Iscla, el pallasso Tortell Poltrona, la pianista Cristina Casale i la flautista Patícia de No, entre d'altres. També han compartit la presentació de manera virtual l'actor d''El intérprete' Asier Exteandia, Els Amics de les Arts i l'actriu Montserrat Carulla, que s'acomiada de l'escena amb 'Iaia!!!'.

Míriam Iscla, Francesc Orella i Tortell Poltrona han destacat la gran varietat que ofereix la programació del Teatre-Auditori.

Artistes

La programació és molt àmplia. / És molt variada i amb projectes nous. / És molt respectacle que en els temps que corren aventurar-se i tirar la cultura endavant.


Davant els esforços de l'equipament per oferir una temporada variada, el regidor de Cultura, Xavier Escura, ha reclamat una rebaixa de l'IVA per a totes les arts, després que el consell de ministres espanyol aprovés situar l'IVA per a les transaccions d'obres d'art en el 10%.

Xavier Escura

El desig que aquest pròleg tan curtet de la reducció de l'IVA per a l'art vagi més enllà.


La presentació oberta a la ciutadania d'aquest dilluns també ha comptat amb les actuacions de Tortell Poltrona i la pianista Cristina Casale, a més de la projecció d'un vídeo en el qual diversos periodistes recomanen els diversos espectacles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.