The CrazyCmos porta l'acústic dels últims hits del pop avui a The Police


  • Comparteix:

Imatge del videoclip de The CrazyCmos

Imatge del videoclip de The CrazyCmos

La formació santcugatenca The CrazyCmos es presenta davant del públic aquest divendres amb un concert acústic que tindrà lloc a la sala The Police a dos quarts d'onze del vespre. El grup, format per tres joves, fa un repàs al panorama del pop internacional actual adaptant els últims temes al format acústic.

The CrazyCmos és un projecte que neix de tres integrants del grup The Risas i que té l'objectiu d'apropar al públic jove els 'hits' del moment en format acústic. A més, la formació porta alguns dels temes clàssics de la història de la música en un format, que segons el grup, s'identifica amb el terme anglosaxó 'acoustic cover band'.

La guitarra de Martí González, la percussió d'Andreu Marquès conjugades amb les seves pròpies veus i la de Pol Cortés són els ingredients necessaris per convertir els temes de Bruno Mars, Beyoncé i Michael Jackson, entre d'altres, en acústics. González ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que es tracta d'un espectacle amb un to íntim.

Martí González

Fem pop acústic i principalment cançons molt conegudes. Fem temes que van des de Frank Sinatra a Miley Cirus en acústic i un to íntim.


El concert començarà a dos quarts d'onze del vespre.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.