Les estrenes de cinema de la setmana proposen històries d'estafa, acció i drama


  • Comparteix:

'La gran estafa americana' és una de les principals estrenes de la setmana

'La gran estafa americana' és una de les principals estrenes de la setmana

'La gran estafa americana' i 'Al encuentro de Mr.Banks' són les dues estrenes dels cinemes santcugatencs durant aquesta setmana. A més, Yelmo també projecta la pel·lícula d'acció 'Jack Ryan: Operación Sombra'.

'La gran estafa americana', nominada a 10 premis Oscar, s'estrena tant a Yelmo com a Cinesa. El film explica la història d'Irving Rosenfeld, un estafador brillant que es veurà obligat a treballar amb un agent del FBI, Richie DiMaso, que el portarà pel món de la màfia i la política de Nova Jersey.



Els dos cinemes també aposten per la pel·lícula 'Al encuentro de Mr.Banks', protagonitzada per Tom Hanks i Emma Thompson. La trama comença quan Walt Disney es proposa obtenir els drets d'autor per poder adaptar la història de Mary Poppins a la gran pantalla.



De la seva banda Yelmo també estrena 'Jack Ryan: Operación Sombra'. L'agent de la CIA, que porta una doble vida com a agent de Wall Street i analista de la CIA, s'haurà d'enfrontar a un poderós home de negocis rus.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.