Sara Baras contagia la força de 'La Pepa' al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Sara Baras al Teatre-Auditori

Sara Baras al Teatre-Auditori

La ballarina gaditana Sara Baras ha actuat aquest divendres per primera vegada en tota la història del Teatre-Auditori i ho ha fet amb un muntatge que ha deixat impressionat el públic. Baras ha mostrat la seva força, energia, vitalitat i elegància dalt l'escenari amb 'La Pepa', un espectacle que commemora la promulgació de la Constitució de Cadis fa 200 anys.



El públic feia dies que esperava el moment. Veure Saras Baras al Teatre-Auditori de Sant Cugat. La ballarina gaditana ha presentat un muntatge dirigit i coreografiat per ella mateixa, que recrea l'esperit de llibertat i l'esperança de La Pepa i que ha comptat amb la música en directe de Keko Baldomoro i José Serrano com a artista convidat.

La presència de la 'bailaora' a l'escenari ha capitvat des del primer moment les mirades dels espectadors, que han quedat rendits a un ballet flamenc del tot apassionat, modern i elegant. Les voltes amb el vol de la faldilla, la seva seguretat i la passió que desprèn per allò que fa han fet posar dempeus el públic en més d'una ocasió.

Després d'acabar la funció, Baras ha explicat a Cugat.cat que ha tingut la sensació d'haver estat acompanyada pel públic santcugatenc en altres ocasions.

Sara Baras

M'he sentit com a casa, sobretot pel públic. Ha sortit una funció preciosa.


Sara Baras és honrada i generosa amb els espectadors, prova d'això és que l'espectacle s'ha allargat dues hores. Després de l'actuació a Sant Cugat, l'artista seduirà amb 'La Pepa' el públic de Lleida, Terrassa i Salou. Si una cosa té clara Sara Baras és que el públic català l'ha acompanyat des dels seus inicis.

Sara Baras

Des dels meus inicis quan ningú ens coneixia el públic català ens donava suport. Sempre he tingut una connexió molt bonica, jo em sento molt bé aquí.


El muntatge es va estrenar fa dos anys al Gran Teatro Falla de Cadis i a Barcelona ja ha fet estada en dues temporades diferents.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.