'El intérprete' d'Etxeandia mostra al Teatre-Auditori la grandesa del boca-orella


  • Comparteix:

El polifacètic actor durant la seva actuació al Teatre-Auditori

El polifacètic actor durant la seva actuació al Teatre-Auditori

L'actor basc Asier Etxeandia ha arribat aquest dissabte al Teatre-Auditori per revolucionar l'equipament santcugatenc. Ho ha fet amb un viatge musical a través de cançons d'artistes dramàtics i solitaris com David Bowie, Chavela Vargas i els Rolling Stones que, d'alguna manera o altra, han marcat la seva vida. Durant més de dues hores i mitja el polifacètic actor s'ha deixat la pell i la suor a l'escenari davant d'un públic totalment entregat.



Es diu Asier Etxeandia i és un actor basc polifacètic, capaç de no deixar ningú indiferent i despertar aplaudiments unànims allà on va. De petit es posava de cara a la paret i cantava i ara amb 38 anys ho ha aconseguit. A Madrid ha despertat tota mena de passions, a Barcelona només se l'ha pogut veure un dia al Teatre Lliure i al Teatre-Auditori ha aconseguit crear una explosió de sentiments i emocions. Ho ha fet demostrant una gran capacitat per jugar amb els espectadors, acompanyat de tres músics i adquirint una personalitat múltiple que el fa ser des de Chavela Vargas fins a David Bowie passant pels Rolling Stones, Lou Reed, Alaska i Madona entre d'altres.

Etxeandia assegura que gràcies al teatre ressuscita cada nit, i ho fa fins i tot fent ballar els espectadors amb una coreografia que corre per internet. A Sant Cugat, de fet, s'ha convertit en el primer actor que aconsegueix posar dempeus tot el Teatre-Auditori amb un concert-monòleg. L'actor ha explicat a Cugat.cat que part del secret recau en ser honest amb el públic.

Asier Etxeandia

El que fem a escena ho fem de veritat i amb honestedat. I això el públic ho rep.


La crítica especialitzada ja l'ha aclamat i el boca-orella ha servit, per exemple, per omplir el Teatre-Auditori. Però Asier Etxeandia encara ha de viure la seva revolució a Catalunya, prova d'això és que entre les butaques santcugatenques s'han pogut veure reconeguts actors i programadors de l'escena teatral catalana.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.