Òmnium Cultural confia tenir delegació pròpia a Sant Cugat abans de l'estiu


  • Comparteix:

De moment són 200 socis i es vol arribar als 300 a la primavera.

De moment són 200 socis i es vol arribar als 300 a la primavera.

Els socis d'Òmnium Cultural de Sant Cugat esperen tenir una delegació territorial a abans de l'estiu. Amb aquesta convicció, han iniciat una campanya de captació de socis a la ciutat per arribar als 300 membres necessaris per tenir una seu pròpia a la ciutat. Dos dels reptes que es planteja l'entitat són atraure el jovent i fomentar l'activisme cultural.

Diverses llibreries de Sant Cugat com ara la Mythos, Paideia o El Celler dels Llibres ofereixen, aquests dies, unes butlletes per tal que els interessats a formar part de la futura delegació d'Òmnium, puguin formalitzar la seva petició.

Segons un dels socis de l'entitat, Xavier Escura, de moment, hi ha 200 socis a la ciutat, i la previsió és arribar als 300 necessaris abans de l'estiu. Segons Escura, el perfil sociopolític de Sant Cugat i l'actual situació política que viu el país pot afavorir la militància cultural a Òmnium:

Xavier Escura

L'actual context polític pot ajudar que creixi la militància política enlloc de la política.


Una de les prioritats d'Òmnium passa pel rejoveniment de l'entitat a través de l'augment d'altes i també en el relleu de les direccions de les delegacions com ja ha passat a Vic, Girona o la pròpia seu central sota la direcció de Jordi Porta. Segons Escura a sant Cugat l'adhesió del jovent santcugatenc és un dels reptes més importants del l'actual grup local:

Xavier Escura

Busquem el rejoveniment que ja s'ha fet a la direcció central i també a altres seus.


Omnium Cultural té a Sant Cugat, ara com ara, un grup local que és un pas intermig abans de formalitzar la delegació pròpia. Una vegada es tinguin 300 socis s'hauran de crear els estatuts en assamblea i escollir una junta directiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.