Natxo Tarrés, Alberto San Juan i Maria Coma, propostes al 'Viu la cultura de prop'


  • Comparteix:

Maria Coma és una de les artistes convidades a la XCCP / Foto: Mariacoma.com (Alvar Gagarin)

Maria Coma és una de les artistes convidades a la XCCP / Foto: Mariacoma.com (Alvar Gagarin)

El membre de Gossos Natxo Tarrés, l'actor Alberto San Juan i les cantants Izah i Maria Coma són alguns dels artistes destacats que formen part de la nova programació 'Viu la cultura de prop' de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP). Una proposta cultural que presenta la 10a temporada amb més de 22.000 espectadors en les edicions anteriors.

Música

En l'apartat musical, la nova programació ofereix concerts de l'artista local Izah, que acaba de publicar un disc, de Maria Coma amb el seu nou treball i del santcugatenc Albert Solà, que dóna a conèixer les seves darreres novetats. A més, la XCCP apropa la música de Natxo Tarrés, de Gossos, i l'espectacle 'Mozart a escena' a càrrec de l'Òpera de Cambra de Sant Cugat. Al juny tindrà lloc la 3a edició del Pícnic Funk i una nou Jazz a la fresca.

Teatre

En teatre, la Xarxa de Centres Culturals Polivalents aposta per l'espectacle del Grup de Teatre Espiral 'Taula rodona' amb dues funcions, 'Improshow.cat' de la companyia Planet Impro i l''Autorretrato de un joven capitalista español' protagonitzat per Alberto San Juan.

Públic familiar

La Xarxa també ofereix espectacles per als més petits, com 'Bombolles de paper' de la companyia Múcab Dans, 'Me'n vaig de viatge' amb Paula Polida i 'Ton i Guida a la caseta de sucre' de la companyia Metromàtic Teatre.

Altres propostes

A aquestes propostes culturals se suma el documental del mes, els directes al casal, les nits d'humor i diverses conferències al Xalet Negre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.