La santcugatenca Izah acosta la música negra en el Dia de la Dona


  • Comparteix:

La cantant és excol·laboradora de Cugat.cat

La cantant és excol·laboradora de Cugat.cat

La santcugatenca Izah presenta a Sant Cugat el seu primer disc en solitari, 'Izah Blues', al Casal Cultural de Mira-sol. La cantant acostarà la seva fusió de música negra a partir de les onze de la nit en una actuació inclosa en la programació de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP).



Izah irromp de nou a casa amb la seva fusió de jazz, blues i soul, un estil que la mateixa artista defineix com 'IzahBlues', nom del títol del seu treball, cantat en anglès i castellà. L'àlbum s'ha donat a conèixer amb tres senzills: 'A.CER.CA.TE', 'No lo sabe nadie' i 'One more Day'.

Isabel Hernández, nom real de l'artista, és natural de Manchester però resideix a la nostra ciutat. La cantant domina els dos idiomes i considera que això li dóna versatilitat.

Izah

Jo faré música amb alló que m'inspiri, i amb totes les llengües que pugui, ja sigui anglès, castellà o català. L'idioma és la música.


Segons els crítics, la jove artista s'ha consolidat com una de les veus més prometedores del soul i del R&B. L'entrada es gratuïta tot i que cal reservar invitació.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.