Vives Fierro s'allibera amb els 'Ninhos' en una mostra a la Sala Rusiñol


  • Comparteix:

Els 'Ninhos' alliberadors de Vives Fierro han aterrat aquest divendres a la Sala Rusiñol en una exposició lluminosa caracteritzada pels colors vius. La mostra ha deixat enrere el paisatge urbà apostant per una nova línia pictòrica que, segons el pintor, li permet 'molta més llibertat creativa'.

Una trentena d'obres configuren l'exposició de Vives Fierro, que retrata personatges de tot tipus. Des de músics fins a ballarins, pallassos i persones del carrer tenen la seva particular representació a la mostra, que consta de personatges d'arreu del món. Aquesta nova línia artística ha permès Vives Fierro tenir molta més llibertat a l'hora de crear perquè no està sotmès a les constriccions del paisatgisme, segons el mateix pintor.

Vives Fierro

Aquesta llibertat que em dóna poder pintar el que vulgui suposa un alliberament. He estat 40 anys pintant paisatges urbans, i això em condicionava molt més.


Els quadres combinen la figuració, el collage i alguns trets abstractes, i estan caracteritzats per colors vius en què destaquen els tons càlids. Vives Fierro ha explicat que es basa en una figuració informal que li permet abordar qualsevol temàtica.

Vives Fierro

És una figuració informal. Representa una paradoxa, perquè vull donar una sensació de realisme dins de l'informalisme. Em permet abordar qualsevol temàtica.


La mostra es podrà veure fins al 5 de març a la Sala Rusiñol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.