Frosco Team publica el seu darrer curtmetratge, 'Un cadáver exquisito'


  • Comparteix:

El grup ha gravat a diversos llocs de Sant Cugat / Foto: Frosco Team

El grup ha gravat a diversos llocs de Sant Cugat / Foto: Frosco Team

Els santcugatencs Frosco Team, especialitzats en la producció de curtmetratges, han publicat la seva última peça, 'Un cadáver exquisito'. Es tracta d'un muntatge rodat íntegrament al municipi que combina tres guions diferents.



Frosco Team va néixer al 2011, quan cinc estudiants de l'institut Arnau Cadell aficionats al cinema van decidir unir forces per enregistrar i muntar els seus propis continguts audiovisuals, alguns provinents de treballs de l'escola. Al 2013 es van presentar als Premis Participa Méliès amb 'Despertar' i van endur-se el guardó en la categoria de Premi del Públic, aquell on intervenen les votacions populars.

Ara han estrenat 'Un cadáver exquisito', un curt escrit per tres guionistes de manera separada i on només han fet coincidir el número de personatges. El membre del grup Bernat Bonaventura ha explicat a Cugat.cat que el primer guionista va començar la història i el següent només tenia com a referència l'última frase i el nombre de personatges de l'acció.

Bernat Bonaventura

No teníem cap idea. Aleshores vam decidir enregistrat un curt d'una manera diferent. Cada guionista s'encarregaria d'una part de la història.


'El Conde Lucanor', 'La mediació' i 'La vida normal d'un pastafarista' són altres de les propostes que ha enregistrat Frosco Team, que té previst continuar amb la seva tasca en els propers mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.