Isabel Cortés exposa de nou les seves flors a l'Espai Lluís Ribas


  • Comparteix:

Isabel Cortés exposa cada any a l'Espai Lluís Ribas

Isabel Cortés exposa cada any a l'Espai Lluís Ribas

La pintora terrassenca Isabel Cortés visita de nou l'Espai Lluís Ribas per exposar una selecció de les natures que ha realitzat en l'últim any. Les flors continuen sent l'excusa de l'artista per expressar el pas del temps, un motiu que recorre els vint-i-vuit quadres que es poden visitar fins a finals del mes de març.

Formada a l'escola de Teresa Farrés, aquesta jove artista egarenca continua treballant el concepte de les flors des de la seva presentació artística, ara fa un any. La malenconia i l'oblit estan, de nou, presents en els quadres de la pintora, que s'ha decantat pels díptics, i no per les sèries, a l'hora de reflectir les seves inquietuds.

Colors càlids i vius articulen aquesta exposició, en què Isabel Cortés només ha introduït canvis en la tipologia de flors que pinta. Els cards, una flor que habitualment és menyspreada, és en aquesta exposició un dels motius que adquireix més interès.

L'artista, que porta pocs anys dedicant-se professionalment a la pintura, reconeix que en les seves obres es reflecteix aquesta nova etapa de la seva vida:

Isabel cortés

En les meves obres es reflecteix que estic començant en la professió


L'aparició d'Isabel Cortés en el panorama plàstic respon a la voluntat de Lluís Ribas de promocionar l'obra de joves artistes. Una obra que persisteix en la investigació i l'interès de preservar la destrucció.
La mostra d'Isabel Cortés romandrà oberta fins el dia 28 de març a la sala gran de l'Espai Lluís Ribas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.