Ja es poden presentar contes al 9è Premi de Narrativa Infantil


  • Comparteix:

Guanyadors de l'anterior edició / Foto: Localpres

Guanyadors de l'anterior edició / Foto: Localpres

Els alumnes de tercer a sisè de primària residents a Sant Cugat ja poden presentar les seves propostes per participar a la 9a edició del Premi Literari de Narrativa Infantil de Sant Cugat. El 4 de març finalitza el termini de presentació al concurs, que farà públics els guanyadors el 20 de maig.

El guardó està organitzat per l'Ajuntament i compta amb la col·laboració de les llibreries Alexandria, Paideia, Celler de Llibres i el Pati de Llibres. Responsables de les llibreries i també de les biblioteques formaran part del jurat que ha de triar els textos que mereixen reconeixement.

El responsable del Celler de Llibres, Ferran Pontón, ha explicat a Cugat.cat que llibreries i biblioteques veuen en aquesta proposta una bona manera de fomentar l'escriptura i, de passada, la lectura.

Ferran Pontón

Les llibreries i biblioteques treballem per fomentar la lectura, i l'escriptura és la seva germana. És important que els joves no les vegin com una imposició sinó com una oportunitat.


De la seva banda la regidora d'Educació, Esther Salat, ha explicat que un dels objectius que busca l'Ajuntament amb aquest certamen és el de fomentar la lectura i l'escriptura en la comunitat escolar.

Esther Salat

Es tracta de millorar i fomentar l'expressió escrita dels alumnes, a més que llegeixin més.


El premi s'estructura en quatre categories, una per cada curs, amb un primer premi i una menció especial per cadascuna d'elles. Les millors propostes seran reconegudes amb un diploma per l'autor i per a l'escola, la publicació del text a la web de l'Ajuntament, Santcugat.cat, i la participació a un taller d'escriptura.

Els interessats han de fer arribar les seves històries al Servei d'Educació de l'Ajuntament, ubicat a la plaça de la Vila número 1.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.