Arriba la 9a edició del concurs de narrativa històrica breu Pere Ferrer


Temes relacionats

Òmnium presenta els guanyadors del Premi de Narrativa Pere Ferrer ( 4/jun/13)


  • Comparteix:

Els guanyadors de l'edició dels premis Pere Ferrer del 2011 / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Els guanyadors de l'edició dels premis Pere Ferrer del 2011 / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Òmnium Cultural i l'Ajuntament han posat en marxa la 9a edició del premi Pere Ferrer de narrativa històrica breu en el qual poden participar alumnes d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà. La temàtica s'ha de centrar en algun moment de la història de Catalunya perquè els estudiants coneguin i s'identifiquin amb els fets ocorreguts al país.

La presidenta local d'Òmnium Cultural, Maria Rosa Caballé, ha explicat que tots els estudiants, independentment del domini de la història catalana, estan convidats a participar, ja que qualsevol tema és vàlid.

Maria Rosa Caballé

Ens han presentat textos de la Tarraco romana, ciència ficció, etc. Si tenen un punt de relació amb Catalunya ja ens està bé.


Caballé també ha valorat l'evolució del certamen que, segons ha afirmat, evoluciona de forma molt positiva i compta amb la participació de totes les escoles de la ciutat.

Maria Rosa Caballé

L'any passat es van presentar uns 100 treballs de gairebé totes les escoles. Estem molt satisfets perquè les escoles els sembla un certamen interessant i en parlen als alumnes


La data límit per entregar les narracions és el 4 d'abril i el lliurament dels premis es durà a terme a finals de juny al Museu de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.