Petits Músics del Món treballa per portar a la ciutat el cor Hear Us Children's Choir


  • Comparteix:

Una edició anterior del concert del cor de Malawi

Una edició anterior del concert del cor de Malawi

L'ONG santcugatenca Petits Músics del Món manté viu el seu projecte solidari amb Malawi. Un any més, l'associació acollirà els cantants de la formació africana Hear Us Children's Choir, que participaran en diversos actes per recaptar fons i establir ponts culturals entre Catalunya i Malawi.

Els cantants de la formació viatjaran fins a Sant Cugat per participar en concerts i activitats a les escoles en què donaran a conèixer la seva cultura. També formaran part del mercat solidari que l'entitat organitza a la plaça d'Octavià per recaptar fons adreçats als projectes. La responsable de comunicació de l'ONG, Jésica Rodríguez, ha destacat la importància de l'intercanvi cultural, tant per als nens de Malawi com per als santcugatencs.

Jésica Rodríguez

És un món totalment desconegut per a nosaltres. Però malgrat aquestes diferències materials, els nens marxen descalços, amb un somriure, molt alegres. I en podriem aprendre, perquè potser aquí tenim més coses materials però fins a quin punt estem feliços pel que tenim?


Rodríguez comenta també que l'ajuda que se'ls presta no consisteix únicament en lliçons de música, sinó que també se'ls proporcionen les eines necessàries per a la seva educació, però sempre respectant la seva cultura.

Jésica Rodríguez

Ells tenen una gran cultura musical però potser de vegades els falten eines o saber llegir. Però pel que és els seus coneixements són propis, són la seva cultura, i en aquest sentit no els anem a ensenyar res, tot el contrari.


Dins aquest projecte, el Cor Infantil Sant Cugat i el Cor Aglepta han protagonitzat durant aquest any concerts benèfics. La intenció de l'entitat és intentar continuar amb aquestes iniciatives a partir del mes de maig o al juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.