Els joves músics de Sant Cugat podran participar al musical 'Hair'


  • Comparteix:

Cartell del la versió americana del musical 'Hair' / Foto: Ia.utep.edu

Cartell del la versió americana del musical 'Hair' / Foto: Ia.utep.edu

L'Aula de So de Sant Cugat busca joves músics que vulguin participar al musical 'Hair' que organitza l'escola. El càsting tindrà lloc el diumenge 9 de març i admetrà joves de 14 a 21 anys que toquin la guitarra, la bateria, el baix o un instrument de vent.

Aula de So continua proposant adaptacions de musicals coneguts i enguany ha triat 'Hair'. En aquesta ocasió, però, fa un pas més i volen música en directe. Per això, han posat en marxa una prova de selecció oberta a joves músics. La prova consisteix en la interpretació d'una de les peces més conegudes del muntatge: 'Aquaris', per als aspirants a instruments de vent, i 'Ain't got no', per a la resta d'instruments. A la web Auladeso.org, hi figuren les partitures de les dues peces.

Els músics que superin la prova podran gaudir d'un curs de formació gratuït de vuit sessions sota la direcció del pianista Andreu Cañadell que servirà per preparar l'actuació. La coordinadora del musical, Susana Muñoz, ha explicat a Cugat.cat que aquesta és la part que més pot interessar als aspirants. Les sessions, ha dit, tindran importants mitjans tècnics i ha destacat la direcció de Cañadell.

Susana Muñoz

El que és interessant són aquestes vuit sessions amb Andreu Cañadell. A més, és un muntatge amb un important desplegament tècnic. Pot ser molt interessant per als músics.


La inscripció es por fer via electrònica enviant un correu a l'adreça secretaria@auladeso.org o bé de manera presencial a les oficines de l'entitat a la plaça d'en Coll. La inscripció a la prova té un preu de 25 euros i s'ha de fer efectiva abans del 3 de març.

L'actuació està prevista per al 24 de maig hi tindrà lloc al teatre municipal La Sala de Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.