Les invencions de Da Vinci queden exposades a la Casa de Cultura fins el 28 de març


  • Comparteix:

La mostra fa un repàs dels millors dissenys del geni

La mostra fa un repàs dels millors dissenys del geni

Els dissenys de les invencions de Leonado Da Vinci es poden descobrir a la Casa de Cultura de la mà de l'exposició 'Les màquines de Leonardo'. L'Obra Social de la Caja de Ahorros del Mediterráneo (CAM) és l'artífex d'aquesta mostra itinerant de 12 peces que ja compta amb reserva per 800 alumnes d'escoles locals.

La sala d'exposicions de la Casa de Cultura fa un salt al temps per recuperar l'obra de Leonardo Da Vinci a través de peces esculturals que reprodueixen els dissenys del geni. A la mostra podem trobar aparells que descriuen el funcionament d'un vaixell de vapor, un helicòpter o una escafandra, entre d'altres.

Da Vinci va dissenyar aquests invents que l'home ha construït anys després gràcies als avenços tècnics i científics. L'exhibició és una iniciativa de l'Obra Social de la Caja de Ahorros del Mediterráneo que arriba a Sant Cugat amb la voluntat de ser un instrument pedagògic pels estudiants. Escoltem el seu responsable, Lluís Sangrà:

Lluís Sangrà

Els alumnes aprendran molt a través d'aquesta exposició


La tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, ha explicat que l'exposició 'Les màquines de Leonardo' serà un èxit total, donat que ja compta amb a reserva de 800 estudiants d'escoles públiques i concertades de Sant Cugat:

Àngels Solé

Estic segura que serà un èxit perquè tenim ja moltes resrves i a més és molt interessant des del punt de vista pedagògic i educatiu.


La mostra compta amb les explicacions d'una monitora que ofereix una visita guiada per les 12 peces esculturals. L'exposició 'Les màquines de Leonardo' es pot visitar fins el 28 de març a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.