'Ignasi M.' s'estrena a la ciutat amb caliu santcugatenc i l'absència de Pons


Temes relacionats

El SAF et presenta un santcugatenc excepcional: Ignasi M. (17/feb/14)

El FICGLB acull l'estrena europea del film de Ventura Pons 'Ignasi M.' (13/oct/13)

'Ignasi M.' s'estrena aquest diumenge al Festival de Cinema de Toronto ( 8/set/13)


  • Comparteix:

Fragment del documental / Foto: Els films de la Rambla

Fragment del documental / Foto: Els films de la Rambla

'Ignasi M.', l'última pel·lícula de Ventura Pons, s'ha estrenat aquest dimecres a Cinesa amb la presència del seu protagonista, el florestà Ignasi Millet, i unes 60 persones. La presentació, amb un col·loqui amb Millet, ha anat marcada per l'absència del director que ha estat hospitalitzat per un accident de trànsit, tot i que no és greu, segons ha explicat la distribuïdora del film a Cugat.cat. La cinta es projectarà aquest dijous i divendres, a un quart de nou del vespre.



La cinta 'Ignasi M.', que va estrenar-se a l'octubre a Catalunya, és un documental sobre un museòleg florestà a qui la vida li anava bé fins que la crisi l'obliga a tancar la seva empresa. Seropositiu i gai, el protagonista és pare d'un fill convertit a l'evangelisme que qüestiona la seva homosexualitat, exmarit d'una dona lesbiana en cadira de rodes i fill d'un pare que ha intentat suïcidar-se. Una vida intensa on Ventura Pons vol mostrar la valentia, sinceritat i humor del protagonista per tirar endavant malgrat les dificultats.

El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha subratllar l''honor' que representa per a la ciutat acollir l'estrena d'un film de Ventura Pons.

Xavier Escura

És una satisfacció que un santcugatenc il·lustre com Millet protagonitzi el film. A més, el film té un profund caràcter social.


L'última pel·lícula de Ventura Pons s'ha gravat en localitzacions de Sant Cugat i la Floresta. L'estrena a la ciutat ha tingut la presència del regidor de Serveis Socials, Raül Grangé, i el portaveu municipal del PSC, Ferran Villaseñor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.