La santcugatenca Judith Colell serà al Cicle de Cinema Català de Massachusetts


  • Comparteix:

La cineasta santcugatenca Judith Colell

La cineasta santcugatenca Judith Colell

La cineasta santcugatenca Judith Colell participarà a la 6a edició del Cicle de Cinema Català de Massachusetts, que arrenca aquest dimarts. Colell oferirà una classe magistral sobre l'adaptació cinematogràfica el 22 d'abril i també es projectarà la pel·lícula '53 dies d'hivern', que ha dirigit.

El Cicle de Cinema Català, organitzat per la Universitat de Massachusetts, als Estats Units, reflexionarà sobre la influència del cinema en la construcció d'identitats. La iniciativa engegarà amb la projecció del film 'El bosc' i també comptarà amb sessions sobre les pel·lícules 'Herois' i 'Catalunya über alles', entre d'altres. Cada film es projectarà en versió original subtitulat en anglès.

La cineasta Judith Colell, que imparteix classes de guió a diverses universitats catalanes, clourà el cicle el 22 d'abril amb una ponència. El mateix dia es projectarà '53 dies d'hivern', que retrata la situació de tres personatges que coincideixen una nit d'hivern a una parada d'autobús. La pel·lícula, protagonitzada per Mercè Sampietro i Àlex Brendemühl, aborda qüestions com la lluita contra les pors i el retrobament amb un mateix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.