Xavier Bosch i 'Eufòria', al 'Sant Cugat a fons - Matins en Xarxa'


  • Comparteix:

L'escriptor Xavier Bosch, en una imatge d'arxiu / Foto: ACN

L'escriptor Xavier Bosch, en una imatge d'arxiu / Foto: ACN

El magazín 'Sant Cugat a fons - Matins en Xarxa' entrevista aquest dijous l'escriptor santcugatenc Xavier Bosch. Amb ell, el programa parlarà, a partir de dos quarts d'onze del matí, de la seva darrera novel·la 'Eufòria', la tercera protagonitzada pel personatge d'en Dani Santana.

L'entrevista tindrà lloc al plató de Cugat tv a partir de dos quarts d'onze del matí dins el magazín 'Sant Cugat a fons - Matins en Xarxa', que es podrà seguir en directe a través de la ràdio de Sant Cugat, al 91.5 de l'FM, i en vídeo al portal multimèdia de Cugat.cat.

L'escriptor santcugatenc Xavier Bosch dóna continuïtat a les aventures del periodista Dani Santana amb el llibre 'Eufòria' (Proa) la continuació de 'Se sabrà tot' i 'Homes d'honor'. En aquest treball, Bosch aborda el món del periodisme digital.

Bosch va iniciar aquesta saga amb 'Se sabrà tot', llibre amb el qual va guanyar el Premi Sant Jordi de novel·la. En aquest nou volum, el protagonista farà amistat amb un pirata informàtic que l'arrossegarà a investigar la indústria farmacèutica.

El llibre recorre les interioritats d'aquest sector econòmic i estableix paral·lelismes amb l'actualitat com la possible instal·lació a Catalunya del parc temàtic més gran d'Europa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.