Algunes classes d''Entre Tallers', aturades temporalment per problemes d'espai


Temes relacionats

La provisionalitat elèctrica d'El Siglo fa traslladar una activitat de l'Ajuntament (25/feb/14)

Mercantic treballarà per recuperar el magatzem cremat (17/feb/14)

Un foc crema un magatzem de mobles del recinte del Mercantic (16/feb/14)


  • Comparteix:

Els alumnes de pintura d''Entre Tallers' durant una de les seves classes / Foto: Localpres

Els alumnes de pintura d''Entre Tallers' durant una de les seves classes / Foto: Localpres

Els tallers d'art municipal 'Entre Tallers' han aturat temporalment les classes de pintura i dibuix arran de la suspensió de l'acord de col·laboració entre l'Ajuntament amb El Siglo Mercantic, després de l'incendi de fa dues setmanes. El centenar d'alumnes afectats estan ara a l'espera que els reubiquin per reemprendre les classes.

El director d''Entre Tallers', Paco Minuesa, ha explicat a Cugat.cat que el centenar d'alumnes que fan aquests tallers ara no estan cursant el seu pla educatiu per aquesta qüestió.

Paco Minuesa

Hi ha una afectació d'unes cent persones que ara no fan l'activitat i que estan a l'espera que els reubiquin en un altre espai.


Minuesa ha afegit que, en principi, a mitjans de la setmana que ve els ubicaran en alguna sala de la Casa de Cultura, tot i que encara s'ha d'acabar de concretar.

Les classes de pintura i dibuix dels 'Entre Tallers' es tornaran a fer a Mercantic, com es feien fins ara, quan el departament de llicències de l'Ajuntament consideri que s'hi poden fer activitats a l'entorn, seguint les normes marcades per l'administració pública.

Ara per ara la normativa amb matèria de seguretat del consistori no permet la programa d'actes a espais que funcionin amb un sistema elèctric provisional, com passa actualment amb la Sala El Siglo i altres dependències del complex Mercantic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.