El Club Cantarell fa entrega dels guardons del concurs de pintura sota el lema 'Conviure amb tothom'


  • Comparteix:

S'han presentat en total 570 treballs.

S'han presentat en total 570 treballs.

El Club Cantarell ha entregat els premis del Segon Concurs de Dibuix que enguany s'ha centrat en el lema 'Conviure amb tothom'. Prop de 600 nens, tant de l'esplai com d'altres escoles de la ciutat, han participat en aquesta edició que ha comptat entre els membres del jurat amb pintors com Núria Vallès o el crític d'art Francesc Galí. L'alcalde ha ofert a l'esplai la possibilitat d'exposar, ara, tots els dibuixos a la Casa de Cultura.

Sota el lema 'Conviure amb tothom' els dibuixos mostren què significa per als més petits la convivència entre cultures. Prop de 600 exemplars s'han presentat al concurs que repeteix per segon any l'èxit de convocatòria. Material de dibuix cedit per diverses botigues de Sant Cugat ha servit per premiar les millors obres a ulls del jurat. De tota manera, les paraules d'agraïment i estímul han estat per a tots els participants i també per als pares:

Club Cantarell

Aquest concurs s'està consolidant. Estem molt animats i agraïts especialment als pares i entitat col·laboradores i l'Ajuntament.


L'alcalde, per la seva banda, ha volgut obrir les portes de la Casa Cultura a una selecció de les millors obres. Lluís Recoder ha expressat la voluntat d'estrènyer els llaços entre la ciutat i l'esplai, que compta ja amb 15 anys d'història i 125 famílies associades:

Lluís Recoder

M'agradaria que puguèssiu exposar una selecció dels treballs a la Casa de Cultura. Ara, depèn de vosaltres.


L'any passat el lema del concurs va ser 'L'Any del Mil·lenari'. Les actuals instal·lacions situades al carrer Alfons el Magnànim acullen una selecció de 420 treballs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.