El Gall de Carnaval es presenta a la ciutadania amb un pregó incendiari


Temes relacionats

El Mercat Torreblanca organitza una festa cervesera per celebrar el Carnaval (25/feb/14)

El Ball de Carnaval se celebrarà al vestíbul del Teatre-Auditori (13/feb/14)

Les botigues especialitzades en disfresses escalfen motors per al Carnaval (11/feb/14)


  • Comparteix:

El Gall del Penell ha baixat del cimbori del Monestir i ha obert el Carnaval d'enguany amb un pregó que ha carregat contra la classe política, les injustícies, la crisi i la situació de les entitats locals. Un seguici pels carrers del centre, que ha finalitzat a la plaça de la Vila, ha servit perquè el Gall hagi pres el poder a l'alcaldessa i ha donat la benvinguda a quatre dies de disbauxa.

El Gall de Carnaval s'ha presentat a la ciutadania aquest dijous amb una gran festa que ha aplegat diverses entitats i centenars de persones. Després de la presentació del nou element del bestiari a la plaça d'Octavià, el Gall de Carnaval s'ha dirigit a la plaça de la Vila per erigir-se com a rei Carnestoltes i protestar en el seu pregó dels polítics, la manca d'espai per a les entitats, el Museu de les Matemàtiques i altres elements 'smart'. El gall també ha animat els santcugatencs a acompanyar-lo fins al consistori.

Gall de Carnaval

Prou de romanços i anem per feina que aquests dies seré jo qui mani, el vostre 'puto amo'. Anem cap a la seu del poder a prendre-li la vara a l'alcaldessa. Som-hi!


Sant Cugat ha encetat aquest dijous quatre dies de gresca on la festa i les disfresses ompliran els carrers. Les propostes continuen aquest dissabte amb el ball de Gitanes, la rua amb el concurs de comparses, el Cercatasques i el Ball de Nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.