Els Amics de les Arts graven el seu nou videoclip a Sant Cugat


  • Comparteix:

El nou videoclip d'Els Amics de les Arts s'ha gravat aquest cap de setmana a Sant Cugat. El rodatge ha comptat amb escenaris com la Vila Sàbat, la plaça de Barcelona i el Teatre-Auditori.

Es tracta del videoclip de 'Ja no ens passa', el primer 'single' del nou i quart disc d'estudi de la formació 'Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure'.

Durant dos dies, un centenar de persones ha participat en aquest rodatge, que compta amb Dani de la Orden com a director i realitza la productora Intricate Productions.

El productor executiu del videoclip, Pere Crusafont, ha explicat que s'ha triat Sant Cugat pels seus escenaris i per la vinculació del grup amb el Teatre-Auditori, a més de les facilitats per poder gravar a la ciutat.

Pere Crusafont

Els Amics de les Arts tenen molta relació amb el Teatre-Auditori i l'Ajuntament ens ha donat moltes facilitats per venir aquí.


Crusafont també ha subratllat que el videoclip reflexiona sobre les coses que una persona deixa de fer a mesura que es fa gran i que aquest tema dóna joc a moltes sorpreses.

Pere Crusafont

Parla de les coses que no et van passant a mesura que et vas fent gran. És un tema amb el qual molta gent s'hi pot sentir identificat i hi apareixeran moltes sorpreses.


Els Amics de les Arts tenen previst estrenar el videoclip l'11 de març a la seva web i el disc es publicarà el 8 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.