Sant Medir fa celebrar als santcugatencs els 75 anys de la Penya Regalèssia


  • Comparteix:

L'Aplec de Sant Medir ha servit aquest dilluns per fer celebrar als ciutadans els 75 anys de la Penya Regalèssia, organitzadora de la diada. El cap de setmana llarg i el vent lleu no han impedit que centenars de santcugatencs es trobessin al camp del Miracle per commemorar la festa del copatró.

Els sancugatencs no fallen a la festa del copatró de la ciutat. Els més matiners han acompanyat els banderers d'enguany, l'Esbart Sant Cugat, a l'antic ajuntament per assistir a l'acte de recepció que els ofereix l'alcaldessa. La membre de l'Esbart, Anna Bastida, ha expressat l'orgull que representa per a l'entitat abanderar la festa del 3 de març.

Anna Bastida

Ens fa molta il·lusió representar avui el poble. Estem encantadíssims.


El camp del Miracle ha rebut ciutadans al llarg del matí, també els procedents del barri de Gràcia de Barcelona. Una jornada que s'ha desenvolupat sense incidències i amb la mirada posada al dinar, els retrobaments i la festa. Una festa que enguany ha lluït més de la mà dels 75 anys de la Penya Regalèssia. El membre de l'entitat, Gabriel Morera, ha avançat que l'efemèride s'acompanyarà en breu d'un conjunt d'actes pensats per a la ciutadania.

Gabriel Morera

El dia de Sant Medir és més especial per l'aniversari de la penya i omple de goig tothom.


Morera ha agraït a l'Ajuntament l'arranjament del camí que va de la carretera de la Rabassada a Can Puig. De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha lloat la contribució de la penya a l'hora de fer sentir el deure de salvaguardar les tradicions.

Mercè Conesa

Quan els tres fundadors tenien entre 14 i 16 anys van decidir crear una tradició i preservar el patrimoni.


Castellers, Geganters i Bastoners no han faltat tampoc a la seva cita amb Sant Medir. Una diada que es consolida any rere any i que enguany ha desafiat amb èxit un cap de setmana de tres dies. En lloc de marxar, els santcugatencs han preferit fer poble i omplir bé l'estómac.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.