El Rotary destinarà la recaptació del 7è concert solidari a la Creu Roja


  • Comparteix:

El Rotary Club uneix la Porta dels Somnis i Els Incombustibles amb motiu del 7è concert 'Música per a la solidaritat' que cada any organitza l'associació. Serà el diumenge 30 de març al Teatre-Auditori i la recaptació es destinarà íntegrament a la Creu Roja de Sant Cugat, Valldoreix i Rubí.

Any rere any, el Rotary organitza una jornada benèfica per ajudar alguna entitat santcugatenca. Ho fa a través de la música i, enguany, serà la Creu Roja qui sumarà recursos gràcies a les entrades venudes, ja que les despeses que genera l'espectacle estan cobertes pels patrocinadors i els artistes actuen desinteressadament.

El president de l'entitat rotària, Miquel Villagrassa, ha agraït totes aquestes aportacions durant la presentació del concert d'aquest dimarts.

Miquel Villagrassa

Volem agrair el suport que rebem del Teatre-Auditori, de les empreses patrocinadores i dels artistes que, desinteressadament, aconsegueixen que sigui un èxit.


De la seva banda, el president de la Creu Roja, Lluís Carreras, també ha agraït aquesta iniciativa però, sobretot, ha posat l'accent en la col·laboració que ha permès tirar endavant el concert. Segons Carreras, iniciatives com aquesta fan que l'entitat pugui 'fer molt més'.

Lluís Carreras

Aquest concert és un exemple d'allò que es pot quan col·laborem. Nosaltres ajudem molta gent però gràcies a això podrem fer més.


Els Incombustibles i la Porta dels Somnis seran els encarregats de posar el ritme. Seran dues actuacions separades però les dues bandes sumaran instruments i veus per posar el punt final de la festa plegats. A la roda de premsa, han pres la paraula Manel Expósito, dels Incombustibles, i Oriol Saltor, de la Porta dels Somnis, que s'han mostrat il·lusionats de poder fer la seva aportació a la causa.

Artistes

Estem contents de poder participar. Ens agrada poder donar un cop de mà i que la gent ho passi bé. / Ens agrada participar en propostes com aquesta, ens fa molta il·lusió.


El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha posat de relleu el doble vessant de la cita. Escura ha aplaudit que una acció solidària serveixi, al mateix temps, per fer passar una bona estona als assistents.

Xavier Escura

Es pot fer una acció contra l'exclusió social i contra la pobresa i al mateix temps proposar una activitat perquè la gent ho passi bé.


Les entrades, que ja són a la venda a un preu de 15 euros, es poden aconseguir a través de la web del Teatre-Auditori, Tasantcugat.cat, o bé de l'Oficina de Turisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.