Calima, en concert a la sala El Siglo


  • Comparteix:

Imatge promocional del nou disc de Calima

Imatge promocional del nou disc de Calima

El grup de flamenc Calima ofereix aquest dissabte a les onze de la nit un concert a la sala El Siglo. El grup, que està integrat per exmembres de la formació Ojos de Brujo, presenta el seu tercer àlbum 'Lumbre'. Calima fusiona l'estil flamenc amb ritmes de jazz, hip-hop, rumba o bossa nova.

Calima és una banda barcelonina formada per músics de diferents països i cultures. L'impulsor del grup, Juanlu 'El Canijo', va ser també co-fundador d'Ojos de Brujo. Calima ha col·laborat amb artistes de renom espanyol com Macaco, Bebe i Chambao.

El baixista i co-fundador del grup, 'El Canijo', explica en declaracions a Sant Cugat a Fons, Matins en Xarxa, que aquest dissabte oferirà l'últim disc de la banda. Aquest tracta sobre un dels elements de la naturalesa, el foc, amb una història imaginària que recorre Europa a través dels ulls d'un avi i la seva neta.

Juanlu, El Canijo

Aquest disc tanca la sèrie de quatre discos de Calima, que estaven basats en els elements de la naturalesa: l'aigua, l'aire, la terra i aquest últim, que és el foc. Està basat en la historia imaginària d'un àvi i la seva neta que viatgen per Europa.


L'espectacle tindrà un grup més reduït de lo habitual, amb tan sols cinc components, per les mesures reduïdes de l'espai.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.