La història de Nina da Lua s'estrena en forma de documental


Temes relacionats

El documental 'Hoy es primavera', el nou projecte de la periodista Nina da Lua (26/mar/13)


  • Comparteix:

Nina da Lua ha visitat els estudis de Cugat.cat

Nina da Lua ha visitat els estudis de Cugat.cat

El documental 'Hoy es primavera', que narra la història de superació de la santcugatenca Nina da Lua, s'estrena el 31 de març al Centre Cívic Sandaru de Barcelona. Da Lua és periodista i el treball, dirigit per Álvaro Sanz, explica el procés de curació d'un càncer d'os diagnosticat el 2011.

Da Lua ha estat una de les veus que s'han pogut seguir per Cugat.cat i altres emissores. L'audiovisual ha estat possible gràcies al micromecenatge que va aconseguir els recursos necessaris per fer-lo realitat.

La periodista ha estat entrevistada al magazín 'Sant Cugat a Fons-Matins en Xarxa', on ha donat més detalls del projecte. Da Lua ha explicat que amb el procés de sanació ha après a viure el present i que vol que aquesta sigui una de les idees que transmeti el treball.

Nina da Lua

Podem arribar a tot arreu només creient en la vida i en el present absolut. En això m'ha ajudat molt en Marc, el meu fill.


L'estrena de 'Hoy es primavera' tindrà lloc el 31 de març a les vuit del vespre al Centre Cívic Parc Sandaru de Barcelona, a tocar de l'Arc de Triomf. Per assistir-hi cal fer reserva prèvia enviant un correu electrònic a contacto@hoyesprimavera.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.