'Red Pontiac' mostra al Teatre-Auditori que la mare imperfecta existeix


Temes relacionats

La comèdia 'Red Pontiac' arriba al Teatre-Auditori en el marc del Dia de la Dona ( 7/mar/14)


  • Comparteix:

Moment de l'espectacle

Moment de l'espectacle

El muntatge 'Red Pontiac' de Pere Riera no ha deixat cap espectador indiferent aquest divendres al Teatre-Auditori. Les actrius Míriam Iscla i Cristina Cervià s'han posat a la pell de dues mares que tenen una manera molt diferent d'exercir el seu rol. Els espectadors santcugatencs han rigut molt, però durant el col·loqui posterior al muntatge han expressat tot el que els ha arribat a colpir aquesta obra.



Ni Pere Riera, ni Míriam Iscla ni Cristina Cervià tenen fills. Però ningú ho diria perquè són capaços de mostrar dues mares que viuen la maternitat gairebé des de pols oposats. Només tenen en comú que són dues dones que passen dels 40 anys i que miren de sobreviure al món amb armes diferents. Totes dues formen uns personatges molts complets que demostren, que com tantes vegades a la vida, res és el que sembla. La peça a més amaga diferents picades d'ullet als espectadors sobre alguns temes que tot i no desenvolupar-se fan reflexionar l'espectador. L'actriu Míriam Iscla ha explicat a Cugat.cat que aquesta és una comèdia amb molts girs constants.

Míriam Iscla

És un joc dramatúrgic interessant. Hi ha molts girs dins de la mateixa història. I això la fa una comèdia trepidant.


'Red Pontiac', de fet, és un muntatge que més enllà de fer riure i vol mostrar la situació que viuen moltes mares, tot i que per a molts pugui semblar d'allò més inversemblant. Ara aquesta obra que aconsegueix no deixar ningú indiferent seguirà la seva gira per diferents poblacions catalanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.