L'humor absurd d''Habrá Kadabra' aconsegueix la complicitat del públic


  • Comparteix:

'Habrá Kadabra' puja a l'escenari de les Planes

'Habrá Kadabra' puja a l'escenari de les Planes

El combinat de màgia i monòlegs 'Habrá Kadabra' ha tancat la seva segona gira amb una funció aquest divendres al Casal de les Planes, després de viatjar per diverses ciutats l'Estat espanyol. El públic, entregat, ha participat en diverses ocasions de l'espectacle.



El manresà Paco Hernández, amb més de 20 anys d'experiència com a monologuista i escriptor d'obres de teatre, i l'il·lusionista solsoní Pere Rafart han decidit fusionar les seves disciplines per oferir al públic un nou concepte d'espectacle. Es tracta d'un muntatge que combina la màgia amb els monòlegs musicats.

Durant una hora i mitja, els artistes han fet esclatar de riure el públic amb el seu ritme trepidant de gags, jocs de cartes, efectes òptics, números de màgia i cançons. Fugint dels formats estandaritzats, aquests dos joves artistes ofereixen una funció bilingüe, en català i castellà. Fent broma s'anomenen la nova 'Estranya parella', tal com han explicat els responsables de l'espectacle.

Paco Hernández i Pere Rafart

Busquem la manera d'evitar un format de monòlegs o màgia estàndard, o per això ens vàrem unir. També cantem cançons amb una guitarra. I fem un espectacle bilingüe, som com una nova 'Estranya parella'.


Dos micròfons i una guitarra és tot el que ha calgut per despertar la complicitat dels santcugatencs. L'espectacle ha fet pujar dalt de l'escenari fins a 13 persones, però gairebé la trentena d'espectadors ha hagut de prestar algun servei a la proposta interactiva d''Habrá Kadabra'.

Sant Cugat ha estat la sisena ciutat d'aquesta gira, que ha viatjat arreu de l'Estat espanyol.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.