Motis i Chamorro fan vibrar el Teatre-Auditori amb format Big Band


Temes relacionats

Andrea Motis i Joan Chamorro actuen a la sala El Siglo (27/des/13)

Chamorro a Motis: 'Té màgia quan canta' (11/feb/13)

Exhaurides les entrades per al concert d'Andrea Motis i Joan Chamorro (29/gen/13)


  • Comparteix:

Un instant de l'actuació al Teatre-Auditori

Un instant de l'actuació al Teatre-Auditori

Andrea Motis i Joan Chamorro, acompanyats d'una Big Band amb el bo i millor de l'escena jazzística catalana, han fet vibrar aquest dissabte el Teatre-Auditori. La banda ha ofert un repertori creat expressament per a l'ocasió, amb arranjaments originals, que ha deixat fascinat el públic santcugatenc.



La cantant, trompetista i saxofoinista Andrea Motis i el saxofonsita i contrabaixista Joan Chamorro han tornat aquest dissabte al Teatre-Auditori per demostrar que són capaços de crear grans meravelles musicals. Ho han fet amb una proposta innovadora, una Big Band que reuneix dalt de l'escenari 13 dels millors músics de l'escena jazzística catalana actual, entre ells dos santcugatencs, David Mengual i Mathew Simon. Andrea Motis i Joan Chamorro han explicat a Cugat.cat per què ja feia temps que volien crear aquest format.

Motis i Chamorro

Nosaltres ja estem a la 'Sant Andreu Big Band', però somiàvem amb la possibilitat de tenir la nostra Big Band i poder tocar els nostres temes. / Vam demanar arranjaments perquè volíem una cosa original.


El repertori ha estat format per bossa noves, bebops i temes més estàndards del jazz. No hi han faltat temes de Sara Boga i Ella Fitzgerald. El mateix concert es podrà veure el cap de setmana que ve a Manresa i a Vic. Tot i així, Chamorro ha explicat que un dels reptes que tenen pendents és poder mostrar aquesta Big Band una vegada al mes en alguna sala del país.

Joan Chamorro

Ens encantaria poder repetir aquesta format una vegada al mes per poder crear el clima de Big Band que tan comú és a Nova York, per exemple.


Aquesta parella artística, que és ja tot un referent musical, ha acabat el concert complint els desitjos del públic santcugatenc amb el tema 'Al·leluia' i recordant la cantant Amy Winehouse.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.