L'anglès arriba al Teatre-Auditori amb el musical 'Jan i Júlia: benvinguda nanny!'


Temes relacionats

L'anglès arriba al Teatre-Auditori amb el musical 'Jan i Júlia: benvinguda nanny!' ( 9/mar/14)


  • Comparteix:

El musical 'Jan i Júlia: benvinguda nanny!' ha demostrat aquest diumenge al Teatre-Auditori que els més petits també poden aprendre anglès a través del teatre. Mitjançant cançons fàcils de recordar i coreografies, l'espectacle ha ensenyat als menuts les paraules bàsiques d'aquest idioma en un muntatge que ha combinat el català i l'anglès i ha interactuat amb el públic.

El musical és una coproducció del Teatre Kursaal de Manresa i l'escola d'anglès Kids & Us, que han unit forces per donar vida a un espectacle en anglès per als més petits. L'obra parteix de l'arribada d'una cangur anglesa a casa del Jan i la Júlia, que hauran d'esforçar-se per fer-se entendre amb ella en aquest idioma. Es tracta d'un muntatge bilingüe amb versions d'alguns dels musicals més coneguts de Broadway. El públic santcugatenc ha participat de forma activa a l'espectacle, que aconsegueix que els petits parlin anglès dalt de l'escenari, tal com ha explicat la coordinadora del Servei Educatiu del Teatre Kursaal, Cristina González.

Cristina González

Els nens ja saben que van a veure un espectacle en anglès i intenten parlar en aquest idioma quan interactuen amb els actors.


Un dels objectius de l'espectacle és normalitzar l'ús de l'anglès dalt de l'escenari i mostrar als infants que també es pot assistir a obres teatrals en aquest idioma, segons ha dit la directora de Kids & Us School English Terrassa, Maggie Navarro.

Maggie Navarro

Es tracta que els nens vegin l'anglès en un entorn normal i natural. Per això també utilitzem el català, que es combina amb l'anglès i fa que l'obra sigui més real.


El musical ha ensenyat als assistents vocabulari relacionat amb els colors, els aliments i la roba, entre d'altres temàtiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.