Els Gausacs arrenquen la temporada amb ganes d'incorporar nous castells


Temes relacionats

Els Gausacs compleixen 18 anys com una colla sòlida i arrelada a la ciutat (23/feb/14)


  • Comparteix:

Moment del 4 de 7 dels Gausacs

Moment del 4 de 7 dels Gausacs

Els Gausacs han arrencat aquest diumenge la temporada amb la tradicional actuació de les colles de Sant Medir, en què han descarregat la torre de 7 i el 4 de 7, i han carregat el 3 de 8. Aquesta primera actuació anima els camises verdes de cara a la nova temporada, durant la qual volen incorporar noves construccions.

Els Castellers de Sant Cugat han estat acompanyats a la plaça d'en Coll pels Castellers de Sants i els Castellers de la Vila de Gràcia. Els de Sants han descarregat el 4 de 7 amb agulla, el 7 de 7 i el 5 de 7, mentre que els Castellers de la Vila de Gràcia han descarregat la torre de 7, el 4 de 8 i el 5 de 7.

El cap de colla de Sant Cugat, Toni Castanyer, ha fet balanç d'aquest inici de temporada i ha explicat que la intenció dels Gausacs és atrevir-se amb nous castells com el 5 de 8, portar els castells de 8 bàsics a plaça i avançar l'entrada de la torre de 8.

Toni Castanyer

Aquesta temporada tenim el repte molt ambiciós de portar durant molt temps els castells de 8 bàsics, avançar l'entrada de la torre de 8 i planejar un treball ferm i sòlid d'un 5 de 8.


La primera actuació del 2014 ha coincidit, com cada any, amb la celebració de Sant Medir. Malgrat la bona resposta de les colles i el balanç positiu de l'esdeveniment, els santcugatencs no han pogut descarregar el 3 de 8 perquè quatre castellers de la colla han caigut. Castanyer ha explicat que l'incident no ha anat més enllà d'un ensurt.

Toni Castanyer

S'ha despenjat el pom. A la sortida de l'enxaneta hi ha hagut una rebrincada i els nens han caigut en grup però afortunadament el tronc ha aguantat la caiguda.


Els Gausacs han acabat amb vibracions positives el primer dia i s'han mostrat ambiciosos de cara a les properes construccions, que engresquen la colla malgrat la caiguda d'aquesta jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.