La galeria Dterra exposa una mostra que converteix en art arbres morts


  • Comparteix:

Escultura de fusta del projecte Leña de Luxe

Escultura de fusta del projecte Leña de Luxe

Dterra inaugura aquest dijous l'exposició 'L'objecte invisible', que inclou una dotzena d'escultures de fusta dels artistes Ariane Patout, nominada als Premis Ciutat de Sant Cugat, i René Müller. La mostra consta d'objectes del projecte Leña de Luxe, que transforma els arbres morts i abandonats de l'entorn de Collserola en creacions artístiques.

L'essència del projecte és l'aprofitament d'arbres morts o abandonats per la zona de Collserola i convertir-los en objectes de l'entorn quotidià. Els artistes tallen els troncs i creen escultures de llenya, que deixen al lloc on han trobat l'arbre.

Un dels artistes que presenten la mostra, René Müller, ha explicat la voluntat reivindicativa de l'exposició que busca transmetre una sensació de sorpresa i frustració davant la impossibilitat d'adquirir les escultures.

René Müller

És una forma de jugar amb la matèria primera que es converteix en escultura efímera i no pertany a ningú. Ningú no la pot col·leccionar i si desapareix, desapareix.


La galeria també acull el desè Tast entre Joies de la mà dels artistes que presenten la mostra i ofereix una selecció de vins del Celler Huguet de Can Feixes per cortesia de Vins Noé. La mostra s'exposa a Dterra fins al 3 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.