La trompeta de Matthew Simon sona al Festival de Jazz de Terrassa


  • Comparteix:

Matthew Simon actuarà al Festival de Jazz de Terrassa / Foto: El Club Express

Matthew Simon actuarà al Festival de Jazz de Terrassa / Foto: El Club Express

El santcugatenc Matthew Simon participa al Festival de Jazz de Terrassa aquest diumenge en un concert on serà el trompetista d'Agustí Burriel, que cantarà Frank Sinatra. L'actuació comença a dos quarts de nou del vespre i té un preu de 25 euros.

El 33è Festival de Jazz de Terrassa tindrà presència santcugatenca de la mà de Matthew Simon. El trompetista anirà companyat del piano de Xavier Algans, el contrabaix de Pep Rius i la bateria d'Oriol González. L'actuació serà un tribut al cantant Frank Sinatra.

El santcugatenc Matthew Simon ha valorat el concert com una forma de jazz proper a la gent perquè es tracta de versions de Frank Sinatra.

Matthew Simon

El que és maco d'aquest repertori és que tothom coneix les cançons, és molt més pròxim a la gent normal.


El festival s'ha inaugurat aquest dijous passat i acabarà el 30 de març. El JazzTerrassa oferirà 25 concerts entre els quals destaquen el trio francès RST, la veu del blues elèctric de Cedric Burnside, el guitarrista Bill Frisell i The Bad Plus, que tornaran a trepitjar terra catalana després d'anys d'absència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.