Firart plasma en una mostra la importància dels animals com a objecte artístic


  • Comparteix:

Firart mostra a la Casa de Cultura 34 quadres on els protagonises són els animals

Firart mostra a la Casa de Cultura 34 quadres on els protagonises són els animals

Els animals, com el gall del Monestir, formen part de la cultura popular local i al llarg de la història han estat un recurs per a la creació artística. L'Associació d'artistes Firart ha traslladat aquest missatge a la setantena de persones que aquest dimecres ha assistit a la presentació de 'Bestiari' a la Casa de Cultura. Una exposició que, segons l'entitat, ha estat l'excusa per motivar la creativitat dels artistes entorn un mateix tema.

Animals de tot tipus i retratats de formes diferents omplen les parets de la sala d'exposicions de la Casa de Cultura. Les 34 obres de la mostra 'Bestiari, creada pels artistes de Firart, reflexionen sobre la presència que han tingut els animals en la història de l'art fugint del concepte literari per plasmar-los només com a objectes artístics. Així, les creacions es limiten a mostrar les bèsties com a recurs artístic més que no pas literari.

Alguns dels artistes han manifestat la seva alegria per poder obrir al públic les seves creacions i han agraït a Firart l'oportunitat de canalitzar el seu art.

Artistes

Estic molt content de poder mostrar la meva obra. / Firart permet canalitzar el nostre art cada any. / Ha resultat una exposició molt maca i interessant.


La presidenta de Firart, Imma Pueyo, s'ha mostrat satisfeta amb el resultat de la mostra i ha destacat que l'objectiu era motivar la creativitat a través d'un mateix tema.

Imma Pueyo

Voliem apropar un tema als artistes amb els animals com a fons i el resultat ha estat molt positiu.


Pueyo també ha subratllat que moltes famílies han visitat l'exposició des de la seva obertura. L'acte d'inauguració ha comptat amb la presència del regidor de Cultura, Xavier Escura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.