Arriba a la ciutat la pel·lícula dels Oscar de McConaughey i Jared Leto


  • Comparteix:

McConaughey protagonitza 'Dallas Buyers Club'

McConaughey protagonitza 'Dallas Buyers Club'

La pel·lícula guanyadora de dos Oscar 'Dallas buyers Club' arriba a les pantalles santcugatenques com la gran estrena d'aquest divendres. Tant Yelmo com Cinesa també projectaran dues estrenes més: la comèdia '8 apellidos vascos' i una nova versió de 'la Bella y la Bestia'.

'Dallas Buyers Club' tracta la història real de Ron Woodroof, un cowboy texà addicte a les drogues a qui li diagnostiquen la sida. A partir d'això canvia radicalment la seva vida. La cinta ha guanyat el premi Oscar per les interpretacions del protagonista, Matthew McConaughey, i del secundari, Jared Leto.

)

L'altra estrena, '8 apellidos vascos', és una comèdia que explica com Rafa, un noi sevillà, va fins al País Basc per seguir a Amaia, l'única noia que no li fa cas. Dani Rovira i Clara Lago encapçalen el repartiment d'aquesta pel·lícula.

)

Vincent Cassel i Eduardo Noriega, entre d'altres, donen vida als personatges de la coneguda història de 'La Bella y la Bestia' que torna a les pantalles després de la versió de Disney.

)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.