'Drawing Stories', una exposició per fugir dels tòpics de la il·lustració infantil


Temes relacionats

Pou d'Art aplega les il·lustracions de 12 contes infantils en una exposició (15/mar/14)


  • Comparteix:

Els més petits són els protagonistes de la nova exposició d'Ilustrarium

Els més petits són els protagonistes de la nova exposició d'Ilustrarium

La galeria itinerant Ilustrarium ha presentat aquest dissabte l'exposició 'Drawing Stories' a l'espai artístic Pou d'Art. La mostra aplega les il·lustracions originals que apareixen en llibres infantils d'11 artistes diferents.

'Drawing Stories' vol ser una exposició interactiva on els nens puguin anar més enllà de la lectura dels 12 llibres que s'hi poden trobar, gràcies a les il·lustracions originals exposades a les parets de Pou d'Art. La fundadora d'Ilustrarium, Marta Ardite, ha explicat que amb aquesta mostra es vol reivindicar la il·lustració infantil i fugir dels tòpics que l'envolten.

Marta Ardite

El primer objectiu és donar a conèixer la il·lustració infantil com a forma d'art tant per a adults com per a nens. No està prou valorada. El públic no és conscient d'aquesta producció cultural adreçada als infants i a un públic ampli.


De la seva banda, la directora de Pou d'Art, Maria Fabre, ha destacat l'originalitat d'aquesta mostra i el nou concepte de galeria que representa Ilustrarium. També ha agraït la col·laboració dels alumnes del màster en Disseny d'Espais i Exposicions de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), creadors del mobiliari i de la repartició de l'espai per a l'exposició.

Maria Fabre

És una cosa diferent, acollir una galeria dins d'una galeria. Trobo molt interessant el fet d'haver col·laborat amb estudiants del màster de disseny ja que ha estat un muntatge molt diferent.


La galeria Ilustrarium busca mostrar un nou concepte de galeria d'art. D'aquesta manera, exposa les seves obres a d'altres espais artístics i les fa itinerar. L'exposició 'Drawing Stories' estarà a l'espai Pou d'Art fins al 24 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.