La Casa de Cultura es desfà en aplaudiments per a Maria Coma


  • Comparteix:

Maria Coma a la Casa de Cultura

Maria Coma a la Casa de Cultura

La cantautora Maria Coma ha presentat el seu tercer disc, 'Celesta', aquest divendres en un concert molt aplaudit a la Casa de Cultura. El productor Pau Vallvé l'ha acompanyat en la percussió.



Després del celebrat 'Magnòlia', la cantant barcelonina ha presentat aquest àlbum que va compondre a Berlín i que va gravar en una masia del Berguedà juntament amb el productor Pau Vallvé, col·laborador habitual de l'artista. 'Celesta' dedica una cançó a cada persona que és important per a la seva compositora, que les canta en la llengua en què hi parla, ja sigui el català, el castellà, l'anglès o l'alemany.

Maria Coma

És un disc amb més silencis, vaig valorar el fet de no posar tantes notes ni tants acords. Ja no necessitava demostrar res, com en el disc anterior. La filosofia de 'menys és més'.


El d'aquest divendres ha estat un concert íntim com també ho és el disc, on s'ha sentit l'efecte especial del loop combinat amb el teclat, la percussió d'en Pau Vallvé, els cors, algun 'sampler' i fins i tot l'ús d'un megàfon. La pianista també hi ha sumat el clavi-nimbus, un instrument construït especialment per gravar el disc.

L'actuació ha estat molt aplaudida pel públic, que ha demanat una peça més. Maria Coma i Pau Vallvé han tancat el concert amb 'Tots els colors', una de les cançons més celebrades del seu disc anterior.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.