El Mag Lari oferirà tres funcions a Sant Cugat rodejat dels seus amics


  • Comparteix:

El Mag Lari amb alguns dels participants al muntatge

El Mag Lari amb alguns dels participants al muntatge

El Mag Lari torna a l'escenari del Teatre-Auditori i ho fa amb els seus amics i tres funcions on la màgia compartirà protagonisme amb la fotografia, la cuina, la dansa i altres disciplines. Serà el cap de setmana del 4, 5 i 6 d'abril en tres funcions per on desfilaran altres mags, ballarins, un cuiner, un fotògraf i un faquir.

El Mag Lari ha convidat els seus amics a tres espectacles. El primer serà el divendres 4 d'abril i tindrà un to íntim i pròxim. En aquesta ocasió, el mag s'acompanya dels mags Chema i Vinuesa, el fotògraf Jordi Garcia, el cuiner Albert Marimon i el ballarí Roger Molist. Tots ells faran la seva aportació a l'espectacle. Per exemple, el cuiner serà l'encarregat del refrigeri que se servirà a la mitja part del muntatge. La funció estarà oberta a 200 persones que s'ubicaran a l'escenari per seguir de prop la proposta.

Mag Lari ha explicat que tots els convidats tenen una relació especial amb ell i per això els ha convidat, més enllà del seu àmbit de treball. Aquesta elecció l'ha exemplificat amb el fotògraf Jordi Garcia de qui ha dit ser un gran amic.

Mag Lari

Són gent que considero amics meus amb qui he treballat. Toquem dansa, fotografia, cuina. El cas de la fotografia és el cas més exagerat d'amic.


Dissabte, l'espectacle creixerà en envergadura i de format. En aquesta ocasió, Lari tindrà al costat el director de l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA), Gerard Claret, que posarà música a un dels números de l'il·lusionista. Repetiran presència el mag César Vinuesa i del ballarí Roger Molist.

L'actuació de diumenge vol donar un aire més familiar a l'espectacle i, per això, Mag Lari s'acompanyarà d'un altre mag, encara per confirmar, i del faquir Kirman. A la presentació del muntatge, celebrada aquest dimarts, Kirman, que enguany celebra 50 anys dalt dels escenaris, ha explicat que portarà a l'escenari un muntatge que fa 30 anys ja va fer a Sant Cugat. Foc, estilets i llit de claus seran els elements d'aquest número.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.